Why can't I be you?

Bonjour♥
Skola idag, vet inte om jag ens behöver skriva det längre. Inget speciellt, hade hemkunskap så vi slipper skollunchen på onsdagar, och så slipper vi fisken:) Sen var det en föreläsning om pedofiler och sånt på nätet och att man skulle va försiktig och annat vi redan visste. Men jag antar det är bra. Men en grej som var lite läskigt var att dom flesta nya mobiler har GPS. Och den är säkert automatiskt på. Om du tar kort på mobilen samtidigt som GPS:n är på, så kanske du lägger ut den på kanske bilddagboken, eller kanske din blogg, då kan man på nåt sätt ta reda på någon kod som man sen söker på i google earth och då kan den personen se exakt vart bilden är tagen, och det kan ju vara hemma hos dig. Så helt plötsligt vet personen vart du bor. Och det är ju inte så bra. Så stäng av GPS:n när du tar kort om du ska lägga ut bilden. Nog med det, sitter hemma och lyssnar på The Beatles och dricker te såklart. Synd att Clara åkte ut igår i Idol, såg inte programmet men fick höra av andra. Hon och Daniel Karlsson från 2007 var dom lugnt bästa i hela idol. Nu ska jag plugga franska och se på True Blood.

Introduktions-låten till True Blood

Skräckupplevelser på låtsas

Ciao!
Skola idag som vanligt, verkar som om den här bloggen inte blir så mycket mer roligare. Det var iskallt imorse, pratade om dom där läskiga japanska spökena som typ har dött av sorg. Som t. ex. hon i "the ring" och "the grudge". Helt plötsligt skriker Jolla, högt, och reser sej upp, som vi andra också gör reflexmässigt, och springer ut ur rummet som vi såklart också gör då. Det visade sej att hon hade sett det svarta på Olivias tröja och det vite på väggen i spegeln och bara rusat ut därifrån, och vi andra blev ju hur rädda som helst. Så himla fånigt egentligen men vi blev så himla skrämda asså, usch! Direkt efter skolan var det simskole-assistent i två timmar innan jag fick åka hem. Som tur var fick jag skjuts, med bussen hade det tagit så mycket längre tid. Vart tyvär inte så god mat idag när jag kom hem, brukar älska maten hemma, men men bättre än skolan iallafall.
Imorrn är det kort dag, hemkunskap och True Blood iallafall. Jippi!
God Natt! Sov gott för det ska jag♥
Johanna

Bilden är från Sicilien i våras med simningen.

So happy together

Bonjour!
Skola idag som vanligt. Hade sovmorgon till halv tio så jag åt frukost framför TV:n med VAKNA! med the voice. Älskar det, det är bara vanliga personer som sitter och pratar om vanliga saker men det är ändå så himla kul. Fick reda på att TV- serien "vänner" ska bli film *jippi! Men den kommer ha premiär först 2011, så det är ett tag kvar. Åkte till skolan och fortsatta lyssna på VAKNA.... på bussen då dom pratade om Dessie. Usch, asså fattar inte att nästan alla ledande bloggar är fjortisbloggar. Iåförsig driver Kissie bara och på radion verkade hon faktiskt jättesöt. Aja, gick till skolan och hade franska idrott å lite mer, slutade ganska sent, tjugo över fyra. Åkte hem till Klara där Karro och Saga också var tills dom vart tvungna att gå hem och jag stannade kvar och åt middag där. Jag struntade i Idol idag. Nu är den delen jag gillar minst, och tänkte försöka att skriva minst ettinlägg om dan iallafall så Idol-tiden gick till bloggandet istället. Ska hämta lite te och läsa några sidor i SO-boken, inte så kul men måste göras.
Dagens låt: Happy together med The Turtles. Musik var bättre förr..
God Natt
♥Johanna♥
Bild från i våras i bilen påväg till fjällen.

Scones och rosa nagellack

Hej allihopa, allt bra?
Jag har haft en väldigt lugn dag idag. Vaknade kvart över tio och bakade scones. Har gjort det så många gånger nu att det bara tog några minuter att göra. Avnjöt dom framför "vänner" (tv-serien) med en kopp te. Va tvungen att städa lite, men eftersom vi precis har skaffat städhjälp som kommer första gången på onsdag, så jag dammsög lite snabbt och plockade undan grejer på skrivbordet. Duschade och gjorde mej i ordning och åkte med mamma för att köpa tårta till eftermiddagen när våra kusiner skulle komma för att ha ett lite försenat "födelsedags-fika" för mej och Hans (lillebror). Aja, gästerna kom och vi satt och fikade och pratade i uterummet. Det var mysigt och så fick jag ett par jättefina örhängen, ett ekologiskt läppbalsam, och ett mörk-rosa nagellack som nu pryder mina naglar. När dom hade åkt var jag med Tess, vi var bara hemma hos mej. Det blev mysmiddag med familjen, vi åt varma mackor och drack te i uterummet med tända ljus och annat mys. Har återupptäckt teet idag, hade nämligen en period när jag drack te varje dag och så men sen så blev det inte lika mycket längre. Men idag har jag druckit tre koppar och eftersom jag inte gillar kaffe så är te perfekt. Jobbig skola imorrn, men vi har iallafall sovmorgon till halv tio.
Jo juste, om någon har något band som ni gillar kommentera gärna det för jag har lite musiktorka, vill hitta nåt nytt. Spelar ingen roll vilken stil, jag är öppen för allt!
God Natt♥
Johanna
Bild från i somras. Mina naglar var inte dom finaste, jag vet.

Dålig uppdatering

Hallå allihopa!
Har inte skrivit nåt sen i onsdags så här kommer lite uppdatering. Vaknade i torsdags och mådde inte så bra så jag stannade hemma och vilade upp mej. Finns inte så mycket mer att säga om det. Fredagen mådde jag egentligen inte så bra men tänkte att det va sista dagen i veckan och våra fredagar och inte så ansträngande så jag gick till skolan ändå. Gjorde inte så mycket, åkte hem direkt efter skolan för jag kände mej lite hängig och så. Så jag kom hem först och slocknade på soffan, och sen när ja vaknade hade alla kommit hem. Idag var det upp tidigt för jag jobbar som simtränarassistent för teknikgrupper på lördagar och simskola på tisdagar. Var hur trött som helst men man kan ju inte bara strunta i det, men sån tur var fick jag skjuts av mamma idag (jag brukar ta bussen) och det kändes på nåt sätt mycket bättre då. Det gick bra och så, vi körde lite tufft med dom men det klarar dom bra. När jag kom hem somna jag, igen, för att jag gick upp kl. 6 och gick och la mej ganska sent (inte jättesent menmen). På eftermiddan vart jag med Therese och vi gjorde inte så mycket, bara va hos mej och så. Åt krabba till middag idag, hade nästan glömt bort hur gott det var men gott var det.
Det var väl det, här kommer "dagens låt".

God Natt!

God natt! Nu blir det True Blood innan jag somnar.

Foki-tävling!

Nu är det såhär att en av mina favorit bloggerinnor Foki håller i en tävling där man har chans att vinna valfritt smycke från http://www.cocoo.se/ och jag hittade det här supersöta flugsvamps-halsbandet som är blått dessutom, min favoritfärg, och för att vara med i tävlingen gör man såhär:
  • Kolla vilket smycke du vill vinna från http://www.cocoo.se/
  • Berätta om tävlingen i din blogg. Lägg upp en bild på smycket du vill ha.
  • Länka till Foki (http://fokis.se/) och till Cocoo.se
  • Gå in på Foki's blogg och kommentera inlägget där hon berättar om tävlingen att du är med.
  • Lycka till allihopa, vinnaren presenteras på Fredag^^

Idag då

Skolan idag, haft praktiskt prov i hemkunskap. Vi skulle baka bröd, men det var ju inte så att hon gick omkring och smakade på allas bröd nej. Men det gick väl bra och så. Sitter och photoshopar lite, eller iallafall försöker photoshopa. Hans, lillebrorsa, fyller 11 idag. Grattis till honom!! Ett steg närmare mot tonåren. Sitter å lyssnar på Boys don't cry med the cure om och om igen. kan inte få nog av den. Aja, det va väl det.
Kram
♥Johanna♥

Ny!

Ja, efter att ha läst en del bloggar tänkte jag till slut starta en egen. Jag heter Johanna och är 14 år. Bor i en kommun utanför Stockholm som heter Nacka. Jag går i musikklass, har två småsyskon och en kanin. Jag kommer skriva om min ganska ointressanta vardag med skola, kompisar & familj, musik och annat. Håller på att lära mej photoshop så om ni har några bra tips kommentera gärna.
♥Johanna♥

I'm a social butterfly


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0