Gaga in wonderland?


Good morning

Ville bara säga god morgon innan jag sticker till skolan. Ska bara göra mej i ordning och mata Alfons sen är jag klar. Idag är nästan är nästan en vanlig dag, bara lite extra repetitioner, sista vårkonserten är ju imorrn. Men nu hinner jag inte skriva mer, skola går ju trots allt före bloggen:)

I'm Mr Brightside

Tycker inte ni att den vänstra sidan ser ut som dag, och den högra som natt?
Kom iallafall nyss hem från våra kusiner som vi va och grillade hos. Mysigt värre. Imorrn börjar näst sista skolveckan. Men man kan nästan säga att det är den sista skolveckan för sista veckan brukar vi ändå bara städa och typ spela brännboll, ja vet inte haha. Nu sitter jag och lyssnar på lejonkunglåten, ja vet att jag har världens bästa musiksmak! Funderar på att göra en slag logga som man klipper in efter varje inlägg som vissa bloggare har. Hmmm. Men nu ska jag fortsätta njuta av musiken..

Hmmm.

Bild från i tisdags.

Sent inlägg

Ja så var det den där uppdateringen som aldrig riktigt hände. Förlåt. Har ingen bra ursäkt. Håller på att ladda över bilder till datorn nu. Det kommer ta ett tag och sen måste jag redigera dom jag lägger upp så dom blir lite snyggare och sen får jag se om det ens funkar att ladda upp dom här på bloggen. Men nu har jag lovat mej själv att jag "anmäler" mitt problem om inte det funkar den här gången. Japp, jag lovar.
Men iallafall, nu ska jag fortsätte fundera på om jag ska gå och lägga mej eller om jag ska göra ansiktsmask.
Hmm.......

Bloggtorka

Jag vet att jag inte har uppdaterat  sen i måndags men snart kommer en ny header och jag ska kanske se om jag kan ladda upp lite bilder och kanske till och med en film från konserten med fibes oh fibes. Jag har inte bloggat för att jag har vart upptagen, men också för att jag inte har haft lust. Nu ska jag frossa kakor och bullar:) Farmor är här, jag tror hon göder oss till midsommar eller nåt, haha:D

Återupptäckt

Återupptäckte nyss en gammal låt jag brukade lyssna väldigt mycket på förrut. Gammal musik är ju trots allt bättre:)

Tävling

Hej allihopa! Ville bara säga att jag är med i Fattyboms tävling där man kan vinna en goodiebag med massa roliga grejer:) Det finns ingen bra motivering varför just jag skulle vinna det här men det är helt enkelt så att jag vill det väldigt mycket, haha. Om ni vill vara med i tävlingen går ni in här ---> TÄVLINGEN!!
Lycka till för er om ni är med:)

So wonderfully pretty

Coolingar! Lite bilder från igår. Riktigt bra dag kommer det bli imorrn. Soft dag i skolan, jag får lön:), konsert och bara allmänt skön dag för vi slipper svenskalektionen då vi egentligen skulle slutat kvart i FEM!.. Nu ska jag iallafall plocka undan det sista på mitt rum. Sen ska jag kanske göra smoothie:)

Like a neutron star collision

Halli Hallå!
Hur mår ni idag då?
Själv mår jag toppen! Idag har jag vart i kyrkan, haha:) Inget jag brukar göra men man måste gå på några gudstjänster när man konfirmerar sej. Sen har jag städat lite och latat mej men tillslut såg jag till att göra något så jag träffade Klara och Karro i forum och fikade. Vi köpte chailatte på barista! Det var grymt gott, synd bara att det är så dyrt. Sen sprang vi runt och prvoade solglasögon och annat och jag och Klara runt i sminkavdelningen medan Karro hade bråttom med att hitta kläder innan hon va tvungen att åka hem. Lägger upp lite bilder om det går...håll tummarna:)
Sitter förresten och drogar den nya låten av MUSE som också kommer va med på soundtracket av Eclipse:D Snart bara en månad kvar!

FIBES OH FIBES

På tisdag blir det FIBES OH FIBES med Klara och Karro:) Superkul!

Hej

Jaha, vad ska man skriva här då? Det finns för mycket att skriva, skriver igen när det lugnat ner sej lite i mitt huvud:)

Maybe baby

Nu är jag trött och när man är det så ska man sova. Men först tänkte jag blogga lite bara för att ha lite mer en bara ett inlägg per dag. Alltså två, haha. Men i eftermiddags satt jag, Klara, Therese, Néa, Anna och Matilda satt på studsmattan och spelade maffia och käkade chips, äckliga chips, men jag äter allt. Sen kom våra rester och kompisarna gick, utom Klara som stannade. Vi spelade grymt mycket pingis så nu är jag  pingisproffs, haha.
Nästa vecka blir det Orminge Karneval!! Älskade det när jag va liten, med alla karuseller och sånt. Sen på kvällen är det band med musik och alltihop så vi blir väl där. Och veckan efter det ska vi kanske se Mando Diao på grönan. Yesyes, men nu är jag för trött för att orka skriva nåt mer, och det känns som om den här texten blev väldigt osammanhängande men jag orkar inte bry mej just nu.
Så god natt, sov gott och läääängeeee......

Fridaay

Jäppjäpp, fredag idag. NO-provet gick sämst. På vg- mvgfrågorna skrev jag bara ner allt jag kom på, mycket onödigt. Aja, allt ordnar sej. Sen var det slöjd och jag blev klar med min Beatles-påse, men jag kommer inte lägga upp nån bild för att den är ful, haha, och jag kan fortfarande inte lägga upp bilder. Sen vart det instrument spel på musiken inför "Dansbandskampen" haha. Vi ska sjunga "Leende guldbruna ögon" och vårat band heter "Filipz Flickor" haha. Efter det slutade vi och då var klockan tolv, najsigt värre. Men nu får jag ta att göra den där städningen jag sagt att jag ska göra i några veckor, hehe.

Naaw

Han blir ju helt tårögd i slutet

Birds fly over the rainbow

Ångest! Skulle gjort engelska idag, men det har jag ju inte gjort så bra som jag är. Men det är för jobbigt att tänka på nu, fixar allt imorrn. Aja, reeepdag imorrn också. Ska stå upp i flera timmar och sjunga inför konserten men som vanligt går väl all tid åt att lärarna försöker få oss tysta:) Sen är konserten kl 19, biljetter finns på Dieselverkstaden om det inte är slutsålt. Blir superkul:D även fast det bara är typ släktingar som kommer så har vi ju trots allt jobbat med det här i nästan en hel termin.
Men nu sitter jag och diggar Over the rainbow/What a wonderful world av Israel Kamakawiwo'Ole (haha) samtidigt som nagellacket torkar på tånaglarna.
Ha det gött!

Måndagmåndagmåndag

Usch! Skola idag, skola imorrn, skola i övermorrn, skola i resten av mitt LIV? Snart är det ju sommarlov och det är ju härligt, men sen har man ju ett år kvar i högstadiet. Sen gymnasiet, universitet, högskola?! Omg, kommer ju vara pensionär när man är klar med alla utbildningar. Tur att det finns vänner, bloggar och youtube:)
Du gör min dag:)

Jag surfar mobilt, helt utan gräns!

Sjukt irriterande men jag kan inte sluta sjunga på den. Är det nördvarning om man söker upp den på youtube för att kolla upp texten? haha..

Askmoln

Grymt tråkig dag idag. Inga är hemma och jag har gått och oroat mej för matteprovet imorrn. Aahh, skolan tar över mitt liv! Hörde förresten att min gamla simgrupp har haft lite otur. Förra året åkte vi till Sicilien på träningsläger och i år skulle dom till Spanien och flyga till Barcelona. Men, det visade sej att dom ända flygplatserna som fortfarande är stängda efter Vulkanutbrottet var i Rejkavik och i Barcelona. Så dom fick åka på träningsläger i Älvdalen i Dalarna istället, haha.
Här är iallafall lite bilder från Sicilien förra året




Och där slutade det att funka ladda upp bilder, f*n

Horror

Sjukt sugen på att se en skräckfilm just nu. Men vi har absolut inga skräckfilmer hemma. Tror den läskigaste filmen vi äger är Hitta Nemo haha, nä men det blir väl av till videobutiken om man ska se nåt. Ska nog snart ta och rapportera blogg.se om att jag fortfarande inte kan lägga upp bilder och så får det ju inte fortsätta. Nu ska jag kolla in mina favoritbloggar, fotobloggarna såklart! Sen blir det nog ut och cykla, bara för att cykla. Kanske blir förbi videobutiken då om jag ändå har vägarna förbi:)

You say goodbye, and I say hello

Japp, har varit ute hela dan och typ bara spelat kubb och kort. Haha, vi lekte träkull också, snart 15 det märks ja:) Nu ska slösa resten av kvällen genom att kolla på mina favoritbloggar, spela piano och bara vara. Kanske ska fråga Hans om han vill spela pingis men han börjar väl tröttna snart. God natt:)

Go Gaga

Jag vet att uppdateringen suger, men har vart med kompisar och vaknade tjugo i tolv imorse. Hatar det, känns som om klockan är för mycket för att ens gå upp. Kollade nyss på bellatyrashow bara för att kissie va med. Haha, grymt underhållande.Upp tidigt imorrn för att vara tränare för sista gången den här terminen, tror jag.
Såg den här videon på miss Gaga nyss. Hon är ju grym live, och sjukt musikalisk.

Tisdag

Japp, den längsta dan avklarad. Sista gången på simskolan idag. Barnen har vart riktigt duktiga den här gången. Lite pratiga men man skulle väl undrat om det va nåt fel på dom om dom inte snackade. Sitter och lyssnar på Don't stop Believin by Journey. Värsta "feelgood"-låten. Kanske ska spela den med några i klassen på musiken. Jag på piano såklart:) Men nu ska jag sova, år sjukt trött.

Kan fortfarande inte lägga upp bilder, börjar bli trött på att skriva det här i slutet på varje inlägg...

Kristhimmelfärd

Har redan pluggat lite idag och ska plugga lite till. Fattar inte att man så fort man kommer hem från skolan ska plugga. Vad händer med fritiden? Lyssnar på lite musik och funderar på vad jag ska göra på kristihimmelfärd.
Har några alternativ:

• Åka till Tjörn (ö utanför Göteborg typ) med mamma och lillsyrran och ev. ta med någon kompis. Men dom ska mest fixa där och det är fortfarande kallt i vattnet så om man ska bada i havet så badar man nog mest i maneter, inte vatten.

• Åka till Göteborg och träffa min kusin och hitta på nåt där. Om min kusin vill såklart:)

• Stanna hemma och slappa, träffa kompisar och hjälpa till lite här hemma.

Så vad ska jag göra?

Kan fortfarande inte lägga upp bilder, nåt fel på min blogg eller nåt. Men det kanske inte gör nåt för jag har ju fortfarande bara min digitalkamera, ingen system:( Så antingen sparar jag för fullt nu fastän det lär ta typ hur lång tid som helst för mej att ha råd eller så förlitar jag mej på att jag har världens bästa föreldrar som ger mej den i konfapresent:)

Till er som har systemkameror:
Vilken systemkamera rekommenderar ni och är det någon som inte funkat så bra?

Bloggar sen

För nu är det top model:) Kan fortfarande inte lägga upp bilder, det suger:( vad är en blogg utan bilder?

Jag vet..

..att jag suger på att uppdatera. Har inget att säga till mitt försvar, har bara inte orkat. Det var någon "anonym" som kommenterade "bitch" häromdan och vem du än är så kan du väl stå för det? Aja, tog bort kommentaren och nu måste jag godkänna alla kommentarer innan dom publiceras. Jag menar, folk får tycka vad dom vill men det har inget med mej att göra.
Glee om några minuter, sen blir det pluggpluggplugg..

Onsdag

Orkar inte. Måste plocka undan lite nu för imorrn kommer dom och städar som dom gör varje vecka. Vi barn skulle laga mat idag och det tog hur lång tid som helst efter som mina småsyskon inte ens kunde sätta på ugnen eller visste vad vitkål var, haha stackarna. Vi gjorde piroger och när jag skulle fylla den sista med köttfärs fyllning så tappar jag stekpannan i golvet, klumpig som jag är, och då blev jag så frustrerad att jag nästan höll på att börja gråta när syskonen inte kan något och gör allt fel och man har hållt på så i två timmar. Inte kul. Meen, annars har det varit en jättebra dag:) Imorrn cyklar jag till skolan:) om det inte regnar...eller snöar!
Och det går fortfarande inte att lägga upp bilder..känns väldigt tomt.

Svenska

Nu ska jag jobba på rejält med min svenskauppsats, sitter säkert uppe hela natten:( det suger men man får väl skylla sej själv om man väntar till sista sekund?

Vad gör man?

Missade bussen imorse, och det är den sista innan den börjar gå igen på eftermiddagen. Så jag fick springa hem igen och ta cykeln. Hur jobbigt som helst, 8 km och halva i uppförsbacke, men vad gör man? Och sen var det kondition på idrotten såklart, och det hjälpte inte direkt mina värkande vader. Sen var det hem igen 8 km och nu sitter man och lyssnar på beatles på youtube bara för att dom inte har dom på spotify... men vad gör man?
Ooops, nu börjar top model:) see ya!

Nu sover jag..

..inte riktigt, men snart! Glee vart jättebra, men nu måste man vänta en hel vecka tills nästa avsnitt:( Aja, God natt♥

Glee!

Äntligen börjar den nya säsongen av GLEE! Har väntat så himla länge nu:) 18:00 är det dags på tv4, aldrig i livet att jag missar det:)

Lördag

Har inte vart simtränare imorse, det blev inställt, så jag njöt av min sovmorgon och sov till halv elva:) fast det känns som om jag redan har missat hela dagen. Ingen aning om vad jag ska göra idag, bara vara hemma, kanske träffa någon kompis i närheten, vi får se. Men jag lovar att det blir mycket studsmatta, min nya hobby, haha:)
Tog mej tid att göra god frukost också, smoothie och lite mackor med goda grejer på:)



RSS 2.0