Näsduksavverkning i högsta grad

Mår inte bra alls idag. Har feber, hosta och snuva. Så idag har jag sovit, kollat bloggar, gjort klart sista SO-grejerna (skickar dom till dej imorrn Jolla, för jag kommer säkert va hemma då). Så imorrn blir det film, te och böcker för mej. Kanske lite plugg om jag orkar, ligger lite efter i svenskan. Så tyvär missar jag matteprovet imorrn, syndsynd ehumm :S nämen faktiskt känner jag mej säker och vill verkligen göra det där provet.
Men nu ska jag lägga mej, sov gott allihopa!

Årets blogg 2009 är.....

..Supersöta Foki såklart!! Stort grattis till henne! Älskar hennes positiva inställning, roliga inlägg och tävlingar! Hon förtjänar det verkligen. Kan inte vänta tills nästa vecka när prisutdelningen sänds på tv400.
Hoppas hon vann sina kategorier också, men det återstår att se tills imorrn när hon säkert skriver om det i bloggen!
Årets bloggerska 2009

Update: Hon vann båda sina kategorier "Årets nykomling" och "Mest originella"!!
Och Stina Lee som också är en favorit för mej vann sin kategori och självklart blev Kissie årets kaxigaste!

Kort inlägg idag igen

Som sagt, kort inlägg idag igen. Mamma satt och förhörde mej till NO-provet imorrn ganska länge och nu orkar jag inte skriva något långt inlägg om dagen. Men jag har massa bilder... Men dom får ni se imorrn!

...

Usch! Huvudvärken dunkar och mina ögon är helt sönder gnuggade. Måste ändå gå upp tidigare imorrn för att snabbt bara öva lite på pianoläxan som jag inte har övat på på så mycket. Aoch! Blev ett jättetråkigt inlägg men nu ska jag sova!
God Natt!

Bråttom!

Har varit hemma i tio minuter och måste sticka om tre minuter igen!! Stress, stress, stress!!

Rubrik är onödigt.....

....och det är det också att börja inlägget med ett "tja bloggen!"
Rep inför skivinspelning om en vecka. Låter så proffsigt när man skriver det såhär men jag tror nog bara våra föreldrar kommer köpa skivan. Blir en julklapp till släkten antar jag. Nutidsorientering imorrn också. Förra året vart vi sämst i skolan och det lär inte gå så mycket bättre det här året. Finns inte så mycket mer att säga, ska plugga lite låttexter till imorrn. Då har vi musik HELA dagen.
Men en grej, jag har frågat förrut om "musiktips", jag är öppen för allt. Jag antar att många av er som kommenterar mest kommenterar för att göra reklam för sin egen blogg, och jag förstår det. Men om ni skulle råka se det här, bara skriv nåt band ni gillar eller kanske nån speciell låt eller så.
Hej svejs, lingonfejs!

Queen i lurarna!

Hej allihopa!
Ja, lite dålig uppdatering dom senaste dagarna. Antar att jag aldrig blir någon storbloggare som uppdaterar tio ggr per dag. Ganska lugnt idag, varit lite med Karro. Vi bakade och såg lite vänner. Just nu går "Somebody to love" med Queen runt och runt i min Spotify, om man nu kan säga så. Dom är verkligen underbara, Queen asså. Så många olika stilar och dom gör alla lika bra. "Bohemian Rhapsody" är en av mina favoriter av deras låtar. Den är bara så ball, olika delar och texten och gitarrsolot och allting! Vill så gärna åka till London för att se Rock Me, musikalen om Queen, typ. Aja, imorrn blir det musikrepetion nästan hela dan. Mycket stå och annat jobbigt men det hör väl till om man går i musikklass. Lägger ut ett youtubeklipp med låten som jag garanterat kommer gå omkring och sjunga på hela dan imorrn.
Ha det bra!
Johanna
Somebody to love med Queen


RSS 2.0