MVG

Yes yes yes! Vi fick MVG på hemkunskapsgrejen i matlagning:) och VG+ på kompendiet (skrivgrej). Vi är så nöjda så Olivia och jag:)

Ugly betty!

Sitter och kollar på ugly betty, äntligen har det börjat:) men nu måste jag gå för nu är reklamen slut. Långt inlägg va?

Fönsterputs

Så var man klar! Våra fönstren är nu så rena att man tror att det bara är luft där, seriöst. Jag kommer få världens största armmuskler, fast bara i högerarmen haha. Det tog inte så lång tid egentligen men jag tog rast typ hela tiden och fastnade vid tv:n, studsmattan etc. Nu ska jag snart iväg och vara simskolelärare, orkar inte egentligen, man blir så trött av att göra ingenting.
Min nya bästis?

God morgon..

Ville bara god morgon innan det blir fönsterputsning för fulla muggar. Det blev fint väder så nu ska jag UT!
Ha en bra dag, Kram♥

Nu har jag tröttnat på måndagar

Så jag ska sova och vakna upp till en underbar tisdag. Hoppas verkligen på fint väder imorrn. Ska vara hemma och putsa alla hemmets fönster, utsida och insida. Kanske shortsen åker fram för första gången i år om det blir riktigt varmt, så får man se om dom kritvita benen kan få lite färg för en gångs skull.
Ska bara, innan jag somnar, länka till min kompis Elina som också har en nystartad blogg. En av alla bloggar jag följer:) Kommentera hennes blogg!
Bjussar på lite bilder innan jag somnar också, god natt♥
Tycker inte ni att bilder blir mycket grafiska i svartvitt?

Då var det bestämt

Jag badar utomhus på fredag! Spelar ingen roll att det fortfarande ligger kvar lite is i långsjön och att det bara är två grader i vattnet, jag ska i vare sej jag vill eller inte. Jag och två kompisar ska gå upp hur tidigt som helst och cykla till skolan, det är ganska långt, 7,5 km ungefär. Och då har vi bestämt att vi ska bada utomhus för första gången i år:) Var inte alls med på idén när min kompis föreslog det men varför inte liksom? Vi ska också äta frukost där innan vi cyklar vidare, kommer bli hur mysigt som helst.

Så, när planerar ni att bada för första gången 2010?
Såhär lär det inte se ut på fredag, men man kan ju hoppas..

Sitter i skolan...

...och bloggar på lektionen. Franska om två lektioner och jag har ointe gjort franskaläxan. Inte bra..

God natt♥

God natt allihopa, nu blir det nog Wallander och sen läggdags:)

Middag

Grillad lax, aubergine och sparris med klyftpotatis, hemgjord hollandaisesås och tomater!
Ser inte så illa ut va?

♥Shopping♥

Blev lite längre shoppingtur än vad jag trodde det skulle bli, och jag köpte lite mer än jag trodde jag skulle köpa...:)
Köpte iallafall det här
Newyorker 179:-

Newyorker 99:-

HM 10:- Billigt va?

Vero Moda 200:-

Allt det plus ett par jeans från Gina och ett vitt linne från Cubus, men det kan jag inte lägga upp för fungerar det plötsligt inte att lägga upp bilder längre:(

Iväg

Ska träffa en kompis och åka en snabbis till forum. Hon ska lämna tillbaka nån jacka och det är sista dagen rabatt på cubus så det är bäst att passa på. Jag själv är väldigt sugen på en klänning från the garden collection på HM, hoppas bara att den finns kvar. Ska tydligen vara väldigt utplockat..
Det är den här jag letar efter

Trött?

Gick upp vid halv elva men jag lovar att jag kunde ha sovit hur länge som helst om jag inte hade tvingat mej själv upp. Gjorde lyxfrukost med smoothie och äggmackor, men nu ska ja ta och duscha så jag blir klar  någon gång.
Förresten, ser inte det här otroligt gott ut. Kanske söndagsfika?
Den fina bilen och receptet är taget från Amanda, jättefin blogg med massa fina foton!

Besöksrekord!

Yes, 29 läsare hade jag idag:) nej, nu blev klockan 12 så igår då!

Error?!

Verkar va nåt fel på blogg.se för ja kan inte lägga upp bilder:( Såg nyss klart filmen Disturbia på 5:an, den var grymt spännande ibland men den va sämst i slutet. Upp och träna små barn tidigt imorrn då, så ja ska sova nu:) så fort ja fått ut min jättetova, lär ta ett tag....:(livet suger ibland........men jag älskar det ändå:)

MUMS!

Mumsar på det här just nu...

Saknar fjällen

Visst älskar jag våren och önskar nästan att slipper snön i resten av mitt liv men jag saknar fjällen när jag hittade lite bilder från påsken. Inga kvalitetsbilder direkt men jag lägger upp dom ändå.
Utanför fjällhalsen med Klara, Klaras syster (Åsa) och Klaras kusin (Lina)!

Som ni ser ville alla vara med på bild, eller..?

Jag i mörker..

Dags för ett inlägg..

..tyckte jag nu när det gått typ en månad sen senaste inlägget. Måste verkligen bli bättre på det där med uppdateringen. Lovar er minst två inlägg imorrn, haha vi får se hur det går. Nu längtar jag till sommarn så otroligt mycket. Vi ska till Portugal med familjen, om inte någon annan vulkan får ett utbrott på Island. Imorrn har jag sovmorrn och då ska jag inte sova länge, gör hellre lyxig frukost och äter den framför TV:n. Ska bara avsluta en grej här och sen ska jag sova. Är inte sängen den bästa uppfinningen i världen?
God natt, sov gott!
..Inte långt kvar...

RSS 2.0